Mit keres?
Írja be, majd üssön entert!

 • 2017. OKTÓBER 24.

  Topeak Bikepacking táskák

  Topeak Bikepacking táskák
  A korábban már általunk sokat emlegetett Bikepacking széria is járt a Bikemagnál!

  A Topeak 2017-re új modellekkel bővítette széles kerékpáros táskakollekcióját. A palettán a megannyi típusú, méretű, kialakítású, illetve funkciót betöltő nyereg-, váz- és csomagtartóra szerelhető táskák mellett immár speciálisan a mai bikepacking túrázási stílushoz passzoló, praktikus, funkcionális, minőségi táskák is rendelkezésre állna.

  Az innováció terén a Topeak egyedülálló az iparban: kerékpáros kiegészítői egytől egyig új szemléletet, magas szintű integrációt és funkcionalitást kínálnak. A közkedvelt márka évről-évre újdonságokkal áll elő, amelyek rendre elnyerik a kerékpáripar patinás díjait, elismeréseit – és nem utolsósorban a kerékpárosok millióinak tetszését. A Topeak nemcsak követi a kerékpáros trendeket, hanem egyenesen irányt mutat a kerékpáros kiegészítők fejlődésében. Sok esetben még az igény megjelenése előtt jelennek meg egy-egy hiánypótlónak számító megoldással!

  Az egyik legújabb trend a bikebacking túrázási stílus, amely rendszerint többnapos, kerékpáros kalandtúra, csomagtartók nélkül, kizárólag a bringára közvetlenül és gyorsan applikálható tároló-megoldásokkal. Az új Topeak Bikepacking Collection részét képezi a nyereg mögé tervezett Backloader táskamodell, választhatóan 6 vagy 10L tárolókapacitással. Extrém méretre “nőtt” nyeregtáskáról van szó, belső vízhatlan zsákkal egybeépítve. Kívül beépített szelepet találunk, amin keresztül kipréselhetjük a vízhatlan belső zsákban rekedt fölösleges levegőt, minimalizálva ezzel a csomag méretét. Például az ilyen innovatív megoldásokért szeretjük a Topeak kerékpáros kiegészítőket!

  Forrás: http://bikemag.hu/magazin/hirek/topeak-bikepacking-taskak
Ugrás az oldal tetejére